ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ
Η οινοποίηση γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του παραδοσιακού οικογενειακού οινοποιείου και στη συνέχεια παλαίωση των ερυθρών κρασιών σε δρύινα βαρέλια των 225 λίτρων. Το οινοποιείο είναι εξοπλισμένο με πιεστήριο, ανοξείδωτες δεξαμενές ελεγχόμενης ζύμωσης - σταθεροποίησης - οινοποιητές ερυθράς οινοποίησης μεγάλης χωρητικότητας.
Το κτίριο του οινοποιείου έχει 2 επίπεδα. Στο κάτω είναι η δεξαμενή με το νερό και πάνω είναι οι χώροι οινοποίησης που πρόσφατα απέκτησαν και πολύ καλή μόνωση. Κατά την οινοποίηση ο έλεγχος της θερμοκρασίας γίνεται με μονάδα ψύξης που περιλαμβάνει η δεξαμενή οινοποίησης με μανδύα, δεξαμενή ψυχτικής σταθεροποίησης για την κατακρήμνιση των τρυγικών αλάτων, εμβαπτιζόμενα στοιχεία ψύξης, φίλτρο κρασιού, εμφιαλωτική μηχανή ημιαυτόματη με αποδέσμευση οξυγόνου και παροχή αζώτου.
Στο μικρό κελάρι υπάρχουν γαλλικά βαρέλια Ermitage και Berthonieu που ανανεώνονται κάθε 3-4 χρόνια. Η χρήση των βαρελιών για παλαίωση είναι περιορισμένη για να υπάρχει ισορροπία και να διατηρείται η φρουτώδης γεύση του κρασιού. Η αποθήκευση των φιαλών γίνεται σε υπόγειο διαμορφωμένο χώρο που κλιματίζεται, προκειμένου να επιτευχθεί μία σταθερή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια όλου του έτους.